ممنون با @bios انجام شد
فقط مشکلات قبلی پا برجاست
مشکل xmp و دور فنها
فرستاده شده از LG-D724ِ من با Tapatalk
ممنون با @bios انجام شد
فقط مشکلات قبلی پا برجاست
مشکل xmp و دور فنها
|
اون بایوس فولش میاد . من اطلاع رسانی میکنم . اون هم درست میشه در صورت تمایل در تاپیک زیر نظرتون را درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت اعلام کنید :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط samadkhodaei برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران
سپاس از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عالی بود
ممنون از وقتی که گذاشتید
AMD>INTEL (27-01-17)
خواهش میکنم در تاپیکی که بالا هم گفتم نظرتون رو بنویسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط samadkhodaei برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر/
saman.kh (27-01-17)
دیدم مجبور به برگشت دوباره به بایوس بتا شدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید با غیر فعال کردن XMP بهتر میشه سیستم یا نه ؟
یک تست کامل از رم سیستم هم با PASSMARK MEMTETS بگیرید .
پینوشت خیلی از کاربران با این بایوش مشکلشون حل شد.به خاطر همین من روی رم شما شک دارم حتما هر ماجول را به صورت جداگانه به مدت 2 ساعت زیر تست بگذارید با passmark memtest
چشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks